The House of Christianzens Tjenester

Vi sælger ikke bare ejendomme

Vi giver gode råd

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

Find ud af vores tjenester


Kontakt os for mere information

Fra vores ejendomsmæglerkontorer på Costa del Sol sælger vi ejendomme, der spænder fra små lejligheder med et soveværelse til boliger med flere millioner pund og superhøj udvikling. Vi elsker at matche folk til deres perfekte ejendom, og i hele Spanien har vi en række lejligheder, hytter, rækkehuse, landejendomme, bondegårde, listen er uendelig. Vores passion er fast ejendom, og vores resultater taler for sig selv. Nogle af de tjenester, vi kan hjælpe dig med, er;

  • Gratis vurdering af dine behov
  • Forbrugerloyalitet
  • Forbindelse med hoteller og biludlejning
  • Juridiske tjenester til ejendomsret og verifikation af ejendom
  • Forsikringstjenester
  • Finansiering af bolig / pant

Alle de boligejendomme, vi markedsfører, er ret specielle, men hvad der gør dem specielle, vil være forskellige i hvert enkelt tilfælde og vil variere fra køber til køber - 'skønhed er jo i betragtningens øjne.

Vores Estates & Equestrian afdeling administrerer salg og køb af landbrugsjord, boliger og kommercielle gårde og sportsområder i hele Spanien..

Vores Erfaring

Ridefast ejendom

Denne specialiserede sektor kræver ekspertviden, så hvis du leder efter en paddock, en have med stalde eller en fuldt fungerende forretning, har du fundet de rigtige mennesker. Vi har en bred vifte af stalde, livery kurser og paddocks til salg.

Golf fast ejendom

Så mange købere, der flytter til udlandet, leder efter fast ejendom i nærheden af ​​eller i nærheden af ​​deres yndlingsgolfbaner eller dem, der favoriserer deres handicap. En grundig viden om ejendomsmarkedet knyttet til en detaljeret forståelse af golfscenen er den bedste måde at sikre en sund investering og et lavere handicap. The House of Christianzens kan rådgive dig om golfindkvartering, der passer til dine behov.

Fast ejendom til handicappede

Dagligt liv med et handicap kan være en kamp, ​​så her på Christianzens vi besluttede os for at være et snit over resten og oprette en skræddersyet salgsafdeling til specifikt at håndtere kunder, der har særlige behov i deres hjem, såsom flade partier, indkørsler med automatiske døre, ramper til kørestole og let tilgængelige køkkener og badeværelser, vi forlader ingen sten uomvendt Christianzens så kontakt os i dag for de specielle behov, du ikke bliver skuffet.

Hvorfor The House of Christianzens

Tradition for Tillid

Kundeengagement

Christianzens Nyhedsbrev