HoldkammeraterThe House of Christianzens

Vi sælger ikke bare ejendomme

Vi giver gode råd

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

Sascha

Sascha

Ejendomsmægler

Jeg er Sascha, alias dansken fra Spanien. Jeg er 33 år og er den stolte mor til min eneste søn Mason, der blev født juledag 2018. Jeg har været i Spanien siden 2007, herunder 7 på Ibiza og resten på den smukke Costa del Sol. Jeg er en kvalificeret massageterapeut og personlig træner, men jeg foretrækker at bruge min tid i solen og spise kager. Jeg taler dansk, engelsk og spansk.

Eduardo Ordonez NietoJob

Eduardo Ordonez NietoJob

Ejendomsmægler og iværksætter

Jeg har været iværksætter siden 2003 i fødevare- og drikkevaresektoren og her på Costa del Sol i ejendomssektoren siden 2012.

Siden jeg flyttede hit for næsten otte år siden, har det været meget glædeligt at konsultere mine klienter for at finde deres drømmehus, sikre et sikkert køb og hjælpe dem med daglige problemer, starte deres nye liv under solen og andalusisk kultur. Jeg er glad for at hjælpe dig med at finde det bedste nye hjem på Costa del Sol.

Minna   Ärilä

Minna Ärilä

Ejendomsmægler

Mit navn er Minna, jeg er finsk, jeg flyttede til Spanien for 7 år siden med min familie med fire børn. Før ejendomsspørgsmål arbejdede jeg som landechef for et rejsebureau i Finland og havde en forretning med min mand om udvikling og import af mad og alkoholprodukter. Hele vores familie nyder den solrige ånd i hverdagen på Costa del Sol - vil med glæde vise dig smukke ejendomme som dit spanske hjem, håber at se dig her snart!

Jari   Ärilä

Jari Ärilä

Ejendomsmægler og iværksætter

Jeg har været iværksætter siden 2003 i fødevare- og drikkevaresektoren og her på Costa del Sol i ejendomssektoren siden 2012.

static.block-4-p-2-team-members

Neil   Hudson

Neil Hudson

Ejendomsmægler

Hej, mit navn er Neil Hudson, jeg er far med tre døtre og har arbejdet i fast ejendom på Costa del Sol siden 2001. Jeg tilbyder dig service uden sidestykke fra start til slut, fordi min ekspertise fra kysten er usædvanlig.

Jeg leder dig gennem valg af hjem og købsproces og giver dig de bedste råd og muligheder for ejendomskriterierne. Jeg giver dig gerne min erfaring inden for alle aspekter af ejendommen og omfattende viden om de lokale områder.

Christianzens Nyhedsbrev