Mijas nye hjem | Hundrede Og Tolv Hjem

Vi sælger ikke bare ejendomme

Vi giver gode råd

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

Prices from: € 304,700 to € 315,000

Mijas nye hjem | Hundrede Og Tolv Hjem

South 36 Cerrado, Mijas

18 Minutter

6 Minutter

Yes

3 Minutter

Location & Times

South 36 Cerrado, Mijas Features

Ejendommene er moderne i design med store vinduer, der oversvømmer det åbne planlayout med naturligt lys. Fuldt udstyrede køkkener har topindretningsarmaturer, mens de store opholdsstuer er luksuriøse og rummelige.

Hovedsoveværelserne har en-suite badeværelser og walk-in-påklædningsområder. En-suite badeværelserne har også glasvægge, så du kan læne dig tilbage og slappe af og nyde den fantastiske udsigt fra dit bad.

YLarge solrige terrasser giver dig mulighed for at få mest muligt ud af Middelhavets livsstil og yderligere sætte pris på udsigten.

Der er også en række muligheder til rådighed, der passer til dine behov, inklusive forudinstalleret lyd, elbilens opladningspunkter i garager og motoriserede gardiner.

Fællesområder inkluderer frodige tropiske haver, to svømmebassiner, en legeplads, øko-have og et gymnastiksal. Ejendommene har alle underjordisk parkering og opbevaringsrum.

Strandhuset og Chiringuito er et mødested for hele familien d venner, fra at fejre fødselsdag til at nyde en frokost eller middag med dine venner. Det er udstyret med en airconditioneret lounge og bar til fester, lydudstyr og stor tv-skærm, grill - chill-out-område med musik, dekoreret med udendørs møbler på terrassen på chiringuito. Der er også et solariumområde med hængekøjer ved siden af ​​poolen. Der er også et vaskerum for din bekvemmelighed udstyret med alle faciliteter.

From: € 304,700 to € 315,000

Christianzens Nyhedsbrev