Forhøjet udvikling 77 hjem | OneResidences

Vi sælger ikke bare ejendomme

Vi giver gode råd

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

Prices from: € 389,000 to € 1,249,000

Forhøjet udvikling 77 hjem | OneResidences

One Residences, Mijas

25 Minutter

5 Minutter

Yes

15 Minutter

Location & Times

One Residences, Mijas Features

Udendørs levende

Med både lejligheder og penthouses med private swimmingpools kan du bogstaveligt talt tilbringe dine dage på terrassen fra skumring til daggry, udendørs sommerkøkkener er en fantastisk funktion og pejse.

Lad dine dage udvikle sig fra lyse morgener og gyldne eftermiddage til mousserende tusmørkeudsigter fra enhver af de fantastiske terrasser. Både penthouse- og stueetage-lejligheder har deres egen private pool, og der er muligheder for at inkludere udendørs sommerkøkkener og pejse, hvilket giver ejere mulighed for at drage fuld fordel af det misundelsesværdige klima.

Din terrasse er, hvor uforglemmelige øjeblikke bliver til smukke minder!

Monumentale Interiører

Dobbeltglasdøre fra gulv til loft blander problemfrit de naturlige toner og strukturer i dette nye hjem, alt sammen som fører til overdrevne terrasser, hvilket skaber en naturlig forlængelse af boligarealet. Gulvvarme er standard. Hver detalje er blevet omhyggeligt overvejet og inkluderet for din største komfort.

Mad Bon Vivant køkkener

Vi ved alle, at køkkenet er hjertet i hjemmet, og hvor al handling finder sted, hvad enten det er daglige levevis eller underholdende, One Residences Bon Vivant køkkener er designet af Gunni & Trentino, komplet med NEFF apparater og Silestone bordplader. Disse fantastiske køkkener er ikke kun funktionelle, men smukke i stil og layout med en række personaliseringsmuligheder at vælge imellem.

Soveværelse Suiter

Den moderne elegance føres gennem soveværelserne og badeværelserne med brugerdefineret interiørdesign. Alle de større værelser end gennemsnittet har en-suite, med master suiter med deres egen walk in garderobeskabe, regnvand brusere og dobbelt håndvaske. Soveværelse suiter er overbærende, private helligdomme, rigeligt med naturligt lys og dejligt frit flydende. Et roligt rum til hvile og afslapning med udsigter, der hjælper dig med at starte hver dag på den rigtige måde.

Med et enestående sundheds- og wellnesscenter kan du blive hjemme hele dagen og få alle dine bekvemmeligheder opfyldt. Det interne motionscenter tilbyder et avanceret træningsmiljø for at tilskynde til en sund livsstil. Hvis golf er din afhængighed, kan du opfriske dine evner på golfsimulatoren mellem runder på nabobanen. Familien er fuldt forsynet med gastrobar, underholdningscenter for børn og en privat biograf med 12 sæder. Selv dine arbejdsbehov imødekommes med resortets fuldt udstyrede forretningscenter. I slutningen af ​​dagen kan du slappe af og drage fuld fordel af beboernes vinbodega, bragt til dig af din egen dedikerede concierge-service.

Fem stjernet luksus

Faciliteterne på One Residences er tilgængelige hele året rundt, så du kan oprette dit eget personliserede sundhedsregime. Wellness-centret kan prale med jacuzzi, tyrkisk dampbad, sauna og vandstrålekredsløb. Der er pools til alle årstider, inklusive den opvarmede indendørs pool i kernen i spa-centret. Disse er virkelig femstjernede resortfaciliteter.

From: € 389,000 to € 1,249,000

Christianzens Nyhedsbrev