Ny Moderne Udvikling 133 Hjem | Sindsro

Vi sælger ikke bare ejendomme

Vi giver gode råd

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

Prices from: € 289,000 to € 366,000

Ny Moderne Udvikling 133 Hjem | Sindsro

Serenity, Benalmadena

25 Minutter

5 Minutter

Yes

15 Minutter

Location & Times

Serenity, Benalmadena Features

Du kan vælge dit design med Pueblo Del Golf, og de tilbyder to boliger, som begge er designet over tre etager.

Bekvemmelighed, Moderne og rolig

Unikke funktioner

Serenity er en eksklusiv udvikling med overdådigt udstyrede enheder, hvor aerotermisk øko-klimaanlæg leveres til at holde dig ved en omgivelsestemperatur hele året uden omkostninger og arm og ben. De vigtigste badeværelser har termostatbrusere, der inkluderer masserende jetfly og sensationelle dyser med regn. Videoconcierge og integrerede digitale tjenester er også forudinstalleret for din bekvemmelighed.

Alle Serenitys hjem nyder privat parkering, der fører til den smukke have, den fælles swimmingpool, underholdningsområdet og 'Gastroteca', hvor du kan møde dine naboer og venner, slappe af og læse en bog eller holde en fødselsdagsfest.

Bekvemmeligheder er tæt ved Serenity, og kun en kort afstand derfra kan du nyde let adgang til de smukke strande ved Middelhavet, spise i gastronomiske lækkerier på de mange restauranter, caféer og barer. Butikker, skoler, sportsfaciliteter, lokal transport og attraktioner er alle let tilgængelige. Serenity er et godt valg af feriehus eller bopæl, alle fordelene ved det moderne liv er så tæt er en af ​​de største grunde til, at folk vælger at købe deres drømmehus på Serenity .

Inkluderet et gymnastiksal, sauna og rolige haver på stedet, ønsker Serenity at være mere end blot et lejlighedskompleks med valg af lejligheder med to, tre og fire soveværelser, denne fantastiske udvikling tilbyder en fantastisk værdi såvel som den perfekte afslappede livsstil på Middelhavskysten!

Der er også mulighed for købere fra planen til at tilpasse bestemte funktioner til deres nøjagtige smag og behov.

From: € 289,000 to € 366,000

Christianzens Nyhedsbrev