Samtidig udvikling 73 hjem | One80 boliger

Vi sælger ikke bare ejendomme

Vi giver gode råd

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

Prices from: € 299,000 to € 567,000

Samtidig udvikling 73 hjem | One80 boliger

Én 80, Estepona

45 Minuter

15 Minuter

Yes

10 Minuter

Location & Times

Én 80, Estepona Features

Estepona er berømt for sine strande med blåt flag og et væld af bekvemmeligheder, alt lige uden for golfhimlen. For internationale familier finder du en fantastisk infrastruktur med skoler, moderne hospitaler og et udvalg af sportsfaciliteter såsom rideskoler og tennis / padleklubber.

Estepona ligger vest for Marbella og har gode forbindelser og kun 15 minutters kørsel fra de fine restauranter i Puerto Banus og Marbella. På den anden side har du trendy strand- og yachtklubber i Sotogrande, hvilket betyder, at denne nye udvikling er godt placeret for adgang til alle disse pulserende resorts.

One80 Residences tilbyder dig den ultimative livsstil med deres elegante design og maksimerede rumophold, med åbent plan design, der bruger de bedste materialer, både internt og eksternt, beboere i One80 vil opleve privatliv, trabquilitet og lyse, luftige boligarealer. De overdimensionerede vinduer har en fantastisk udsigt over Middelhavet og kan prale med generøst udendørs rum fra deres sydvendte terrasser.

Du vil ikke føle dig udeladt, hvis du vælger at købe lejligheder på anden sal, da disse også har store åbne terrasser med spektakulære solarium, hvor du kan skabe din egen private oase.

På grunden finder du to store svømning puljer og terrasserede områder til solbadning og afslapning omgivet af tropiske haver for det ultimative inden for fred og ro.

One80 Residences er det ideelle sted for et nyt hjem til boliger eller en perfekt investeringsmulighed, som vil tjene dig i mange år fremover. Med butikker, barer og restauranter en kort gåtur væk kan du flytte ind, sidde ned og slappe af ved at vide, at alle dine faciliteter er tæt på.

From: € 299,000 to € 567,000

Christianzens Nyhedsbrev