Store Blå Nye Hjem | 35 Villaer Benalmadena

Vi sælger ikke bare ejendomme

Vi giver gode råd

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

info@christianzens.dk | +34 657 762 720

Prices from: € 570,000 to € 855,000

Store Blå Nye Hjem | 35 Villaer Benalmadena

Big Blue, Benalmadena

30 Minutter

2 Minutter

Yes

5 Minutter

Location & Times

Big Blue, Benalmadena Features

I hjertet af naturparken Torremuelle og med privilegeret udsigt til Middelhavet og dets kyst byder Big Blue Exclusive Villas dig velkommen til en helt ny mening med at forstå livet.

Et koncept, hvor de højeste konstruktionskvaliteter smelter sammen med designens maksimale funktionalitet. De rummelige villaer er fulde af lys, hvilket giver ejerne mulighed for at slappe af i et af de mest eksklusive områder på Costa del Sol. Villaerne er ideelt forbundet med de bedste muligheder for transport, gastronomi og fritid. Big Blue Exclusive Villas ligger på en unik enklave, der er direkte forbundet med de vigtigste områder.

Specifikationen inkluderer 40 m2 stuer, fuldt udstyrede køkkener, to soveværelser og to fuldt udstyrede badeværelser med master suiter, der har walk in closets og privat terrasse. Elevatorer er tilgængelige i alle boliger, der forbinder dig til din private garage med opbevaringsrum.

Nyd den maksimale komfort med ejerens eksklusive sociale klub med enestående rum og en infinity-pool, der giver dig mulighed for at nyde oplevelsen af ​​at fusionere med havet.

Privatliv er en af ​​de mest betydningsfulde garantier på Big Blue Villas. En eksklusiv udvikling til at nyde hvert sekund derhjemme i en sikker urbanisering med det mest krævende privatliv. Alt dette giver dig mulighed for at nyde og slappe af i en behagelig og sikker atmosfære både for voksne og børn. Big Blue er også et ideelt sted med direkte adgang til motorveje og transport.

Torremuelle Strand ligger kun en kort afstand derfra. Den gamle N-340 fungerer som en boulevard, der løber langs kysten fra Fuengirola til Torremolinos, hvor du kan gå, løbe eller bare nyde en behagelig gåtur ved havet.

From: € 570,000 to € 855,000

Christianzens Nyhedsbrev